Вест

article image

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав у коалицији са СНС на локалним изборима - Оџаци, 15.12.2013. године

Оџаци, 19.11.2013. године

На позив Српске напредне странке, лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан је синоћ потписао коалициони споразум са странкама окупљеним око Српске напредне странке у циљу заједничког наступања на локалним изборима који ће се одржати у Оџацима 15. децембра текуће године.

Коалиција ће наступити на листи под називом "Александар Вучић-СНС", а поред Српске напредне странке и Народног покрета Динара-Дрина-Дунав исту чине Покрет социјалиста, СПО, СДПС те Странка војвођанских Словака.

npddd-sns 1 Повереник Српске напредне странке за Оџаке Душан Марјан је по потписивању коалиционог споразума поручио грађанима Оџака да је ово коалиција која ће  понудити најквалитетније кандидате за одборнике у Скупштини општине, а да је основни циљ отварање нових радних места, брига о социјално угроженима, као и рад на повећању квалитета воде у тој општини.

npddd-sns 2

„Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће се у оквиру коалиције у којој наступамо на предстојећим локалним изборима у Оџацима залагати да крајње одговорном политиком прочистимо Оџаке како би смо омогућили грађанима бољитак и просперитет. Очекујем да ће наша коалиција освојити апсолутну већину како у погледу броја изашлих гласача тако и у погледу броја мандата у Скупштини општине Оџаци“, изјавио је овим поводом лидер Покрета Томислав Бокан.