Вест

article image

Томислав Бокан поделио божићне поклоне деци Јамене

Јамена, 30.12.2014.

Лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан је данас посетио Јамену, српско село у нашем Срему, које је ове године задесила велика поплава и том приликом поделио божићне поклоне за ученике Основне школе „Филип Вишњић“ у Јамени. Бокан је том приликом поручио да су деца наше благо.

„Наша деца су наше благо. Народни покрет Динара-Дрина-Дунав се залаже за очување традиције и породичних вредности. Зато смо данас овде да поделимо део претпразничне атмосфере са нашим најмлађим и са нашим народом који је у Јамени ове године погодила снажна елементарна непогода. Жеља нам је да у нову годину уђемо са пуно више среће уз наду за бољи живот. Ми то можемо и хоћемо. Скромно, али сложно, снажно и одважно!“, рекао је Бокан.

Лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, уручујући поклоне деци из Јамене, истакао је да ће Народни покрет Динара-Дрина-Дунав иницирати идеју да се дело, тестамент, „Чујте Срби“, Рудолфа Арчибалда Рајса, великог пријатеља српског народа, уведе у школски програм као обавезна лектира.


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537