Вест

article image

Бокан: Ви сте понос Србије!

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан је угостио освајаче бројних одличја, младе кајакаше, репрезентативца Србије: Марка Драгосављевића, Стефана Векића, Миленка Зорића и Симу Болтића.

На протеклом шампионату Европе у румунском граду Баскову Марко Драгосављевић је освојио сребрну медаљу у дисциплини двосед кајак на 200 метара у конкуренцији млаћих сениора. Болтић и Векић су се такође окитили сребрним медаљама у категорији кајак двосед на 500 метара. Миленко Зорић је овогодишњи српски шампион у кајаку двоседу, освајач првог места на Купу Србије у категорији 1000 метара.

Kajakasi 2

У срдачном разговору, Томислав Бокан је нашим репрезентативцима и пријатељима Покрета уручио пригодне поклоне истакавши: „ Пред овим момцима је изузетна спортска каријера. Сваки ваш успех, свака медаља и ваше храбро, одважно и часно представљање наше отаџбине Србије широм света треба да буду мотив и снага водиља за све младе људе у овој земљи. Честитам вам на досадашњим успесима и желим да се у будућности окитите бројним одличјима. Ви сте понос Србије!“