Вест

article image

ИЗБОРИ 2016.

На изборима који ће се одржати 24. априла 2016. године за НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ гласамо ма следећи начин:

Аутономна Покрајина Војводина

Изборна листа за АП Војводина под називом НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – ТОМИСЛАВ БОКАН на гласачком листићу наћи ће се под редним бројем 9.

Град Нови Сад

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће самостално наступати на изборима за Скупштину Града Новог Сада са изборном листом под називом: НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – ТОМИСЛАВ БОКАН која ће се на гласачком листићу наћи на редном броју 8.

Град Сремска Митровица

Изборна листа Коалиције Демократска Странка Србије – Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће се на гласачком листићу Града Сремска Митровица наћи на броју 6.

Општина Кула

Изборна листа Коалиције СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу општине Кула наћи на броју 7.

Општина Беочин

Изборна листа Коалиције Народни покрет Динара-Дрина-Дунав – РДС – Биљана Јанковић ће се на гласачком листићу општине Беочин наћи на броју 5.

Општина Тител

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу општине Тител наћи на броју 9.

Општина Темерин

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу општине Темерин наћи на броју 11.

Општина Шид

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу општине Шид наћи на броју 7.

Општина Бачка Паланка

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – Миро Мијатовић ће се на гласачком листићу општине Бачка Паланка наћи на броју 10.

Град Кикинда

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу Града Кикинде наћи на броју 9.

Град Зрењанин

Наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – Нада Бабић ће се на гласачком листићу Града Зрењанина наћи на броју 12.

Општина Стара Пазова

Наша изборна листа под називом ПРОБУДИМО ПАЗОВУ – МИЛОШ ЦРНОМАРКОВИЋ – НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – РУСКА СТРАНКА ће се на гласачком листићу општине Стара Пазова наћи на броју 8.

Општина Жабаљ

Наша изборна листа под називом НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – ТАРА ТЕПИЋ ће се на гласачком листићу општине Жабаљ наћи на броју 10.

Општина Сремски Карловци

Наша изборна листа под називом НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ ће се на гласачком листићу општине Сремски Карловци наћи на броју 8.

Општина Инђија

Наша изборна листа под називом НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – МИЛИВОЈЕ РАВЊАК ће се на гласачком листићу општине Инђија наћи на броју 8.