Вест

article image

ОБЕЛЕЖЕН УЛАЗАК У ПЕТУ ГОДИНУ ПОЛИТИЧКОГ ДЕЛОВАЊА

Сретење Господње Народни покрет Динара-Дрина-Дунав је свечано обележио улазак у пету годину деловања на политичкој сцени Града Новог Сада и АП Војводине.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан је у поздравном говору истакао да је наш Покрет у претходном периоду био подвргнут великим притисцима и претњама на политичкој сцени, али да је ипак успео да преживи.

Прочишћени смо и очишћени од унутрашњих непријатеља, сада већ бивших чланова Покрета којима је лични интерес био једина водиља, очишћени од нељуди који су се предали и продали за лажна обећања. Они су себи додали средње име „издајник“ и као такви више никоме не требају, јер зна се да ко једном изда издаће и поново и поново....

Свесни смо свог положаја на политичкој сцени у нашем Граду, а и шире. Да нисмо вредели нико нас не би ни нападао. Али, народ је препознао циљеве за које се залажемо и ипак остао уз нас.

Указано поверење ће нам бити подстрек да се и на даље залажемо за виталне српске интересе, за породицу и јак српски државотворни систем. Наш програм је искрен и јак и ми од њега не одустајемо!

Наши програмски циљеви су препознати, а наша реч ће се без обзира на све свакако чути и убудуће.

Одлучни смо да се укључимо у политичке промене које су неопходне. Одлучни смо и спремни да дамо пуну подршку снагама које ће довести до промена садашњег система владавине безакоња, силе и притисака.

Своји на своме, чврсти у вери, прогоњени, али никако уништени!

Настали смо вођени племенитом идејом да се Срби саберу у јединству у коме лежи наша снага. Наше јединство је било и остаће наш пут!

Грешили јесмо, али и грешке су за људе. Нама је образ чист, а визија за будућност јасна. С вером у Бога и вером и у све нас, мали, али јаки храбро идемо даље!


[embed]http://www.npddd.rs/wp-content/uploads/2017/02/Ulazak%20u%20petu%20godinu%20politickog%20delovanja%20-%20NPDDD.mp4[/embed]
[EasyGallery key='52']