Вест

article image

ПОЛИТИЧКИ ПРОГРАМ НАРОДНОГ ПОКРЕТА ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ "МИ-ИЛИ-ОНИ" ЗА ГРАД НОВИ САД 2020.

ТРИ КЉУЧНЕ СТВАРИ – ТРИ СТУБА – ПОЛИТИЧКЕ БОРБЕ И РАДА ЗА СЛОБОДУ И ПРАВДУ У ГРАДУ НОВОМ САДУ 2020.

1. НЕ КРАДИ ДРЖАВУ – Подразумева одлучну борбу против сваког облика криминала, корупције, крађе и пљачке народног блага, а посебно против политичке (страначке) корупције, која данас изједа српско друштво у целини. Поступком контроле пореске управе детаљно утврдити шта су данашњи градски челници имали од имовине пре доласка на власт, а шта за време и после одласка са власти. Казнити и одузети нелегално стечену имовину према Закону и Уставу – НЕ МОЖЕ И НЕ СМЕ ПОЛИТИКА БИТИ ЈАЧА ОД ЗАКОНА И ПРАВДЕ!!!

2. ДА НАЈБОЉИ ЉУДИ – од струке, знања и речи, чија дела и резултати говоре о њима, воде јавне, државне, народне, градске послове, а не страначки послушници режима власти којима је градски буџет политички и лични плен!!!

3. ДА ГРАДОНАЧЕЛНИК БУДЕ ДОМАЋИН – чувар и заштитник људи, народног блага и града, а не слуга, послушник и пијун појединаца режима власти из Београда, на штету свих нас!!!

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав је народни српски, антифашистички покрет и као такав је познат и признат у широким народним масама у Граду Новом Саду, отаџбини Србији и широм планете земље.


Наш политички рад је против сваког облика насиља, расне, верске и националне нетрпељивости. То је у основи рад на изградњи СРПСКОГ ДРЖАВНОГ ПОРЕТКА где ће Устав и Закон бити једнак за све, људи према знању и стручној спремности добијати звање и где политички противници нису наши непријатељи него савезници у одбрани темељних вредности српског друштва!


ОСНОВНИ ТЕМЕЉНИ ЗАДАТАК јесте изградња – конституисање српске нације, свести, савести, бројчано јаке и здраве породице, социјалне правде са циљем да се ради и пристојно живи од свог рада, за здраву и јаку, у свету признату Србију!

МИ смо људи од речи и дела, а ОНИ економске и социјалне убице!


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав
Томислав Бокан