Вест

article image

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ:

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав на престојеће изборе излази на заједничкој листи са Српском напредном странком

Поштовани,

обавештавамо Вас да су страначки органи Народног покрета Динара-Дрина-Дунав донели одлуку о изласку на предстојеће изборе.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав је са Српском напредном странком, предвођеном председником Александром Вучићем, склопио политички договор о изласку на предстојеће изборе на заједничкој листи.

Ова одлука је донета у циљу даљег развоја и стварања квалитетнијег окружења за живот и рад свих становника нашег Града, а и шире, и то без обзира на верску, расну и националну припадност.

Имајући у виду да је даљи развој Србије као и заштита националних и државних интереса водиља Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, позивамо све чланове и симпатизере Покрета, пријатеље, родитеље, градитеље, родољубе, комшије, домаћине, кумове, ратне војне ветеране, инвалиде рата и све људе добре воље да нам се придруже и својом енергијом, вољом, жељом и снагом духа допринесу остварењу убедљиве победе на изборима који су пред нама.

Очекујемо Вас у канцеларији Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у Новом Саду, Мирослава Антића број 8, спрат I, стан број 3.

Све информације о даљим активностима Народног покрета Динара-Дрина-Дунав можете добити путем телефона број 021/301 3091 или лично у канцеларији Покрета.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан

Нови Сад, 03.02.2020. године