Вест

article image

ТВ Информер - Инфо Дан, 02.04.2024.

У новом Инфо дану о србомрзачким деловањима такозваног професора Динка Грухоњића познатији као усташа Динко Шакић, говорили су гости Томислав Бокан председник покрета "Динара-Дрина-Дунав" и Градиша Катић уредник листа "Афера".

Томислав Бокан председник покрета "Динара-Дрина-Дунав" истиче да Мариника Тепић и Динко Грухоњић тврде да су Срби геноцидни народ, а заправо се десио геноцид над Србима у Сребреници и да им је циљ унитарна БиХ.

- Не треба обраћати на свако псето које лаје и гађати се камењем, што би рекао владика Николај. Свако мора да одговара за своја недела, устало је мало и велико на Филозофском у Новом Саду да одбрани своје, да одбрани српство од Сабахудина Грухоњића. Не знам на којим опијатима је био дотични господин, али ово је класично стварање вештачке нације Војводине. У Сребреници се десио геноцид над Србима и на истином. Нема места у Републици Српској и Срему где нису Срби страдали само зато што су Срби, а Динков и Мариникин геноцидни циљ је да се уништи Србија и Република Српска и да смо ми Срби геноцидан народ, али и унитарна БиХ. Милош Јовановић је продавао народу "м*да за бубреге", а сада је хтео као да се диверзант дочепа на позиције

- рекао је Бокан.