Кампања

article image

Бокан: Васкрс ћемо дочекати као победници у Новом Саду

Нови Сад,  28.03.2016.

На данашњој конференцији за медије одржаној у Новом Саду председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан је истакао:

„Народни покрет Динара-Дрина-Дунав излази самостално на предстојеће изборе. У Граду Новом Саду, већ је усвојена наша изборна листа НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА- ДРИНА-ДУНАВ – ТОМИСЛАВ БОКАН  и на гласачком листићу ћемо бити на редном броју 8. У току су завршне изборне радње у 33 општине нашег војводства за покрајински ниво, где ћемо такође наступити самостално, са изборном листом НАРОДНИ ПОКРЕТ ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ – ТОМИСЛАВ БОКАН.

Свесни смо наше политичке снаге и подршке народа, а очигледно су истог свесни и приметно уплашени креатори увредљиве кампање који се крију иза „анонимних грађана“  који су пре три дана облепили наш Град плакатима уведљиве садржине.

Да се разумемо, нису то никакви „анонимни“, то су исти они који су пре четири године поднели лажну и монтирану пријаву против мене за куповину гласова у Новом Саду. Подсетићу Вас, организована кампања против мене је покренута из изборног штаба ДСС, логистички помогнута онима који су се уплашили нашег изборног резултата и губитка позиција на које су већ унапред рачунали.

Тако је и данас. Многи појединци, у страху да ће изгубити привилегије којих су се домогли без рада и труда, уплашени изборног неуспеха, желе себи да праве „параван“ за све нечасне радње којима се већ баве и којима ће се бавити током ове изборне кампање, блатећи и оптужујући друге за оно што сами чине.

Ми смо сигурни у себе и ништа нас не може зауставити на путу којим смо кренули.

А када из ове изборне трке изађемо као победници, на велики празник Цвети, приоритетни циљ ће нам бити брига о социјално угроженим становницима нашег Града. Новца у градском буџету има, али га треба правично усмерити. Наш први корак ће бити да кроз инстититуције система, у складу са законом и прописима, свака социјално угрожена породица оствари право на једнократну новчану помоћ. И то, породице које имају месечна примања до 20.000 динара помоћ у износу 8.000 динара, а уколико су примања од 20.000 до 30.000 динара помоћ треба да буде 6.000 динара.

Ово је само део нашег изборног програма, који ћемо са сигурношћу реализовати.

Позивам Вас да нам се придружите и да сви заједно, као победници, Васкрс дочекамо!“.


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537