Догађај

article image

Лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан, кум на слави ЈКП „ЧИСТОЋА“

Јавно комунално предузеће „Чистоћа“ Нови Сад је у понедељак, 28. октобра 2013. године обележило славу, Свету Петку. Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан, се радо одазвао позиву домаћина, директора ЈКП „Чистоћа“ Владимира Зеленовића, да као кум славе увелича ову манифестацију те да преломи колач који је у духу традиције благословио отац Бранко.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан, је менаџменту и запосленим честитао овај дан и при томе истакао да је веома поносан што му је припала оваква част, тим пре што је обележавање славе у овом предузећу било прекинуто и заборављено у току претходних година. Он је такође указао на чињеницу да менаџмент који данас води ово градско предузеће уложе велики труд и умеће на пословном плану како би ово предузеће, у коме су се током претходним година нагомилали проблеми, извео на прави пут, пут успеха.

Томислав Бокан је поручио следеће: „ Велика је част и задовољство поклонити се Светој Петки на овај дан. Сматрам да је повратак традицији и коренима почетак изградње нарушеног система вредности нашег друштва. И зато, нека ова обновљена слава Свете Петке буде један почетак новог и успешнијег  раздобља у пословном животу овог предузећа. Честитам Вам, са жељом да нам свима Света Петка подари мир, срећу, благостање и благослов на путу просперитета.“

Галерија слика са догађаја [EasyGallery id='славачистоће']