Догађај

article image

Новогодишња прослава за чланице Народног покрета Динара-Дрина-Дунав

Нови Сад, 29.12.2014.

На крају ове године, која је била тешка али и по много чему успешна, чланице Народног покрета Динара-Дрина-Дунав су се окупиле у просторијама Покрета, на заједничком дружењу у пријатном амбијенту и уз весело расположење присутних у жељи да са вером у успех поразговарају између осталог и о плановима за наредну годину.

Присутним се обратио и лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан који је у свом обраћању истакао да му је велико задовољство што ове претпразничне дане може да проведе у друштву жена које су значајно допринеле постизању изузетних резултата Покрета у претходном периоду.

Бокан је такође нагласио да је један од повода за организовање овог скупа и празник Материце који је у нашој традицији познат као празник жена, мајки и будућих мајки, истичући: „Народни покрет Динара-Дрина-Дунав се залаже за традицију и неговање породичних вредности. Наш циљ је да се кроз институције система боримо да свака наша мајка која роди троје деце оствари право на пензију. Година пред нама је година пуна изазова. Сматрам да ми можемо и хоћемо да живимо боље. Скромно, снажно и одважно! Верујте у себе и верујте у нас!“


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537