Вест

article image

НПДДД: Бокан положио камен темељац за изградњу спортске фискултурне сале школе у Лединцима

Данас, на Сретење Господње, у Лединцима је положен камен темељац за изградњу спортско фискултурне сале Основне школе „Јован Јовановић Змај“ из Сремске Каменице-истурено оделење у Лединцима.

Част да положи камен темељац припала је председнику Народног покрета Динара-Дрина-Дунав који је поводом овог свечаног чина истакао: „Посебна ми је част и задовољство што на данашњи велики дан Сретење, Дан државности Републике Србије и дан када Народни покрет Динара-Дрина-Дунав обележава четврту годишњицу свога бивствовања на друштвено политичкој сцени Града Новог Сада, наше Војводине, а и шире, могу да обзнаним да почињу радови на изградњи спортске фискултурне сале у лединачкој Основној школи.

Жеља ми је да се благослов и молитва овог свечаног чина пренесу на ово лепо место на падинама Фрушке горе, а да наши малишани изградњом спортске фискултурне сале добију могућност да се посвете здравом животу и спорту те да и они добију могућност да постану будући шампиони! Сва неопходна документације је припремљена, средства за овај пројекат су обезбеђена, очекујем да извођач радова спроведе исте у предвиђеном року, а то је почетак школске 2016/ 2017. године.

У здравом телу је и здрав дух, и зато, нека нам је на срећу и у напредак!

Амин дај Боже!“

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537