Вест

article image

Бокан: Храбро, снажно и одважно, до победе!

Нови Сад, 18. март 2016.

Гостујући у емисији “Политбиро“ , председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан изјавио је за Радио-телевизију Војводине да ће политичка странка Народни покрет Динара-Дрина-Дунав на предстојећим локалним изборима у Новом Саду, као и на покрајинским изборима наступити самостално.

Томислав Бокан је између осталог истакао: „ На изборима који су пред нама желимо да покажемо и докажемо своју вредност међу бирачима, али и да покажемо вредности за које се залажемо, а то су првенствено јединство српског рода и народа, изградњу урушених темеља система вредности, јака и стабилна породица, образовање доступно свима без обзира на верску, расну и националну припадност, културу, спорт, јачање духа и вере у боље сутра.

Ми водимо умерену и национално свесну политику и наш слоган је “Уздај се у се и у своје кљусе“, и управо тако ћемо се и понашати. Сигурно нећемо правити труле компромисе. Нови смо политички субјекат, први пут излазимо на изборе и за разлику од водећих политичких организација имамо емоције, топлину и љубав. Наша политика је домаћинска, везана за породицу, традицију, културу, веру, родољубље, уважавање свих националних заједница. Можда су се „велики“ одродили од свог изворног програма, али за разлику од свих, ми држимо реч.

Уверен сам да народ верује у нас и да ће наша листа прећи изборни цензус и на изборима за мандате у Скупштини Града Новог Сада, али и у српском војводству. Многи ће бити изненађени, али ми знамо да долази наше време.

Већ увелико смо у кампањи, имамо систем који други не могу никад да направе, идемо од човека до човека и људи нас радо следе. Кампања је већ сада врло прљава. Сваки дан ме пријатељи упозоравај да ћу бити убијен, или ухапшен, да ће ми се нешто десити. Голем је притисак. До данашњег дана немам сазнања од судских и полицијских органа о томе ко је подигао мој ауто у ваздух пре скоро две године. Али ништа нас не може спречити да покажемо колико вредимо на политичкој сцени.

У кампањи неки народу бацају прашину у очи и обећавају оно што ни Свети Петар не може да испуни. Наша визија је јасна, освојити 51 одсто гласова у Новом Саду  и то ће сигурно бити спас за све нас.

Храбро, снажно и одважно, до победе!“