Вест

article image

НПДДД: ТЕК ИСТИНЕ РАДИ!

Реагујући на писање појединих режимских медија који покушавају да прогласе председника Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислава Бокана криминалцем и друштвено неприхватљивом особом, а тек ради истине, уколико она још увек некога интересује, желимо да предочимо јавности следеће:

„Томислав Бокан није кривично осуђиван нити се против њега води било какав кривични поступак за било који преступ у привреди или злоупотребу буџетских средстава. Ово је чињеница која је врло лако проверљива код  надлежних државних органа.

У новосадском суду се води један једини поступак против Томислава Бокана у вези изборних радњи из 2012. године који је чисто политичке природе и где му се без и једног доказа покушава ставити на терет кривично дело које није починио. А медији? Наравно оптужују и суде по наруџби пре коначне пресуде.

Поставља се питање:“Зашто је Томислав Бокан толико интересантан када дође до избора и ко га се то и због чега плаши? Да ли је највећи проблем и сметња режиму то што му народ верује и што цени Томислава Бокана?“

Јадно је то што се људи данас проглашавају криминалцима само и искључиво због другачијег политичког опредељења.

Значи, ако имате свој лични став и ако се он не свиђа режиму ви сте априори криминалац и самим тим друштвено неприхватљив.

У земљи у којој се срамно оптужи супруга супарничког председничког кандидата да је највећи нарко бос ових простора, шта се  може очекивати осим обмана, подметања, фингираних, намештених процеса и лажних оптужби?

Зар је то будућност ка којој тежимо?!!?“