Вест

article image

Бокан: Да ли ће се коначно сазнати налогодавац?

НОВИ САД – Обрт, од жртве отмице до плаћеног убице!

Према писању медија, Горана Цвијетића (41) из Будисаве, који је отет јуче у Новом Саду, јутрос је ухапсила новосадска полиција, због сумње да је учинио кривична дела убиство у покушају и изазивање опште опасности.

Подаци до којих је полиција, између осталих, дошла током истраге указују на то да је Горан Цвијетић активирао ручну бомбу испод паркираног службеног аутомобила Томислава Бокана тада директора Јавног предузећа „Урбанизам“, у јуну 2013. године.

Том приликом, лакше је повређено двоје пролазника и оштећено десетак аутомобила.

Цвијетићу је одређено задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца, а у законском року биће доведен на саслушање судији за претходни поступак.

Подсећамо јавност да је и поред изјава сведока који су видели активирање бомбе и цели догађај, а самог извршиоца тачно описали, истрага годинама стајала у месту.

На основу писања медија очигледно је да се овде ради о плаћеном извршиоцу који се доводи у везу са покушајем убиства Небојше Тубића Жабца и убиством Теодоре Каћански и стога апелујемо на истражне органе да се већ једном утврде наручилаци овог безумног дивљања Новим Садом.

Питамо се ко се то дрзнуо да на политичког неистомишљеника пошаље плаћеног убицу?

Да ли ћемо коначно сазнати?

Да ли ћемо бити упознати са тим коме је сметња политичко деловање Народног покрета Динара-Дрина-Дунав и њеног председника Томислава Бокана и ко је то своје личне интересе ставио испред људских живота?

Питамо се докле?!!!!