Вест

article image

КО СМО И ШТА ХОЋЕМО?

МИ, у Народном покрету Динара-Дрина-Дунав, свесни смо тешког положаја у коме се налази наш српски народ и наша национална држава.

Дубоко свесни да је оваква власт немоћна да оздрави наше српско друштво у целини, те да створи нове моралне подлоге за несметан и правилан развитак друштва, указујемо на страшну слику наше стварности, на друштво које у свим гранама државне управе углавном воде људи без знања, без компаса, без очију, препуни комплекса и надасве склони криминалу и корупцији!!!

Не отимамо се за власт по сваку цену. МИ тражимо оздрављење нашег српског друштва и то не фразом и лепим говором, што данас многе странке и партије на власти чине, него делом и поштеним напором!

МИ тражимо и залажемо се да се одасвуда, од највишег до најнижег положаја склоне и изгоне неспособни и недостојни кадрови странке на власти и да се на та места запосле људи према знању, моралу и стручности!

Зато смо ту, због тога постојимо!

МИ имамо моралну снагу да се одупремо сваком злу, имамо храбрости да се боримо против сваке невоље и имамо јачину да иступимо против сваког непоштења!

А ту снагу, ту храброст, ту јачину, то убеђење, црпимо из дубине душе, из стомака, из српског гена и вечне борбе за слободу и правду.

МИ нећемо посустати и одустати без обзира на жртве!

ВЕРУЈЕМО У СЕБЕ, СВОЈИ СМО!

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан