Вест

article image

САПОШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ ДА ПРЕСТАНЕ КРИТИ ПАД ИСПОД ЦЕНЗУСА НЕКАКВИМ „БОЈКОТОМ ИЗБОРА“

Након оцена које је изнео новосадски огранак Савеза за Србију на рачун Народног покрета Динара-Дрина-Дунав који предводи председник Томислав Бокан, желимо да обавестимо јавност о следећем:

За разлику од већине челника Савеза за Србију против којих се воде бројни кривични поступакци за разне махинације и многобројна кривична дела, Народни покрет Динара-Дрина-Дунав никад није био чак ни предмет предистражних радњи, а камоли било каквог прекршајног или кривичног поступка.

Овим путем подсећамо јавност да је не тако давне 2012. године, у јеку афере оптужби против Томислава Бокана за куповину гласова, тај исти Томислав Бокан био и те како пожељан коалициони партнер Демократске странке у Новом Саду. Те исте Демократске странке која данас чини окосницу Савеза за Србију. Стога, време је да се престане с политичким лицемерјем. Време је да тај исти Савез за Србију призна народу да су странке које га сачињавају у време вршења власти до те мере ојадиле ову државу и да скривање иза некаквог „бојкота избора“ само представља бацање прашине у очи и узалудан покушај да се сакрије да су исте далеко испод изборног цензуса!!!

Е, то је истина, а истина очигледно зна да заболи.

А када је у питању Томислав Бокан, јавност веома добро зна, Томислав Бокан није осуђен за кривично дело куповине гласова нити му је на било који начин забрањено политичко деловаље.

За сваку будућу злоупотребу од стране политичких неистомишљеника и покушај да се лажним оптужбама вређа углед Томислава Бокана бићемо приморани да се обратимо надлежном суду. Новац који том приликом суд буде досудио, биће усмерен у хуманитарне сврхе.

Инфо служба НПДДД

Нови Сад, 05.02.2020. године