Вест

article image

9. МАЈ - ДАН ПОБЕДЕ НАД ФАШИЗМОМ

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав најоштрије осуђује фашистички напад на посланике Народне скупштине Републике Србије.

Фашизам као и сваки други облик насиља не може и не сме бити облик политичке борбе у нашој отаџбини Србији.

Физичко насиље не сме да буде политички језик ни данас, ни сутра, ни у парламенту ни ван парламента.

Сукоби и тензије, којим у својој немоћи, прибегавају поједини опозициони лидери, јесу апсолутно неприхватљиви као облик било какве политичке борбе.

Кључне особине политичке борбе треба да буду усмерене како би се звање и положај у друштву стицало према знању, а да при томе политички противници не буду непријатељи него савезници у изградњи државног поретка, без обзира били опозиција или позиција.

Владавина правде и закона једнака је за све људе!

За Народни покрет Динара-Дрина-Дунав српски државотворни пут је на првом месту. На то нас подсећа прошлост и страдања у 20 веку где су многи наши преци изгубили своје животе због подела и растакања, где су разне политичке идеологије скупо коштале српског човека, људе и државу!

Јединство, слога, солидарност, социјална правда, рад и ред јесу и биће на првом месту политичке програмске борбе за јак и здрав државни поредак, за снажну, сложну и богату Србију!

Деценијама под разним притисцима, споља и изнутра, државом Србијом никада није било лако управљати, али Влада Републике Србије и председник Србије Александар Вучић више него одговорнo то данас чине и раде. Тај предан рад и залагање су нарочито исказани и доказани и у борби против највећег зла данашњице вируса Короне!

Неко ће рећи да можда нису идеални, али бољих за државу Србију нема!

Нека нам је срећан Дан победе над фашизмом!

ИНФО СЛУЖБА НПДДД