Вест

article image

НПДДД: ОПШТА ОСУДА ТЕРОРА МАЊИНЕ, УПАДА У СКУПШТИНУ И НАСИЉА

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав најоштрије осуђује синоћни терор над правом и државом као и насилни упад у Скупштину Србије.

Председник Покрета Томислав Бокан је поводом синошњих немилих догађаја упутио апел надлежним државним органима да хитно приведу пред лице правде насилнике који у време борбе против највећег зла данашњице КОРОНЕ покушавају да руше поредак и шире зло.

Бокан истиче: "Убеђен сам да држава неће дозволити мањини да терорише већину нормалне и пристојне Србије. Сви су имали шансу да изађу на изборе и да демократским путем траже подршку за своје програме и идеје. Стога, апелујем на правосудне органе да строго казне не само виновнике синоћних нереда већ првенствено организаторе који су се крили иза бојкота, али у стварности нису изашли на изборе јер су свесни да су својом бахатошћу и коришћењем власти искључиво у циљу личног богаћења изгубили подршку народа па сад покушавају да насиљем отму оно што им народ на изборима сигурно не би дао!

Господо, није ово
05. октобар 2000!

Народни покрет Динара -Дрина -Дунав и ја лично, овим путем упућујем подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и Кризном штабу за све мере које се доносе у интересу здравља овог народа и наравно свим представницима Министарства унутрашњих послова који одговорно бране поредак, закон и отаџбину Србију!

Није Србија ничија прћија, него земља српских предака и наших потомака!"