Вест

article image

НПДДД: Срећно у Вашингтону

Српска делегација предвођена председником Александром Вучићем у четвртак ће у Белој кући, на састанку са делегацијом Приштине, изнети своје ставове нa тему економских питања односа Београда и Приштине.

Иако је за четвртак најављен разговор о економским питањима председник Александар Вучић је апсолутно спреман да се кроз разговоре могу наметнути и бројне ненајављене теме, а можда чак и уцене.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав сматра да ће председник Србије Александар Вучић, без обзира на околности, апсолутно бранити темељне интересе државе Србије и људи који у њој живе. КОСМЕТ јесте и биће света српска земља.

Свесни смо да су бројни аргументи на нашој страни, али смо исто тако свесни да је моћ Америке пресудна у светској политици.

Бројни српски државници, пре Александра Вучића, нису решили проблем Космета иако су имали много боље околности и услове.

Народ у Србији жели да живи, ради и гради у миру, стабилности, безбедности и сигурности, а председник Вучић се својим преданим радом бори да то и омогући.

Ипак, по природи политичког посла, увек је неко незадовољан.

Стога, бројни политички противници јесу и биће критичари свих државничких одлука, па и одлука које проистекну из ових састанака у Белој кући.

Народни покрет Динара-Дрина-Динав, као и већина народа Србије, региона и расејања, апсолутно верује да председник Александар Вучић најбоље зна шта му је чинити на овом путу, и да ће то својим делима и доказати.

Свесни смо да се није лако борити и остварити најбоље могуће решење, а да сви буду задовољни, али смо исто тако свесни огромне воље, преданости, енергије и рада нашег председника.

Што би наш народ рекао:” Да је лако, не би Вас председниче запало!”

Зато, рударским поздравом испраћамо нашу делегацију.

Срећно!