Вест

article image

НПДДД: Подршка за изборе на нивоу Месних заједница

На седници ПРЕДСЕДНИШТВА НПДДД одржаној у четвртак, 03.06.2021. године донета је одлука да се подрже све ЛИСТЕ кандидата за чланове Савјета мјесних заједница СНС - АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ за изборе који су расписани за недељу, 13.јун.2021. за Град НОВИ САД!

Такође је истакнуто да је Град НОВИ САД, на челу са градоначелником господином Милошем Вучевићем, задњих година доживео економско - привредни раст. Нови Сад је постао град напретка, Град у коме људи могу да раде, граде и зараде за нормалан, пристојан и здрав породичан живот.

Пре свега заустављен је, у доброј мери, одлазак младих људи у свет, а Нови Сад је постао светски ценрар за ИТ стручњаке!

Како и отаџбина Србија тако је и Нови Сад први међу једнакима стао у заштиту својих људи у борби против највећег зла данашњице, Ковид-19.

Обезбеђене су довољне количине вакцина и стручног здравственог особља, а покренута је и изградња Ковид болнице, која ће бити пуштена у рад до 01.09.2021. године!

Позивамо све чланове и пријатеље Народног покрета Динара-Дрина-Дунав да изађу на гласање у недељу, 13.06.2021. и дају глас за кандидате СНС АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ- МИЛОШ ВУЧЕВИЋ, за ГРАД НОВИ САД- чувар живота људи!

Другачији, али своји на своме!

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав