Вест

article image

Чувајмо СРБИЈУ и РЕПУБЛИКУ СРПСКУ Срби, ако МИ нећемо, КО ће?

Јуче је Хашки трибунал осудио генерала Ратка Младића на доживотну робију.

Свима у свету је јасно да српски генерал РАТКО МЛАДИЋ није злочинац и да је осуђен на доживотну робију за злочине које није учинио ни по комадној ни по личној одговорности.

Генерал Младић је максимално поштовао ЖЕНЕВСКУ КОНВЕНЦИЈУ РАТА за разлику од многих злочинаца, учесника рата 90 - тих, који су ослобођени, а чинили су злочине и по личној и по комадној одговорности.

Све то нам говори да ХАШКА ПРАВДА јесте велика светска неправда!

Само сведочење покојног Хакије Мехољчића ратног команданта милиције у СРЕБРЕНИЦИ било би довољно да СРПСКИ ГЕНЕРАЛ буде ослобођен.

Генерал Младић је штитио и заштитио децу и жене, за разлику од супротне зараћене стране којој ништа није било свето, ни деца, ни жене, ни старије особе. Они су били криви и страдали су само зато што су били СРБИ!

Много је необоривих доказа говорило у одбрану генерала Младића, али то светски суд у Хагу нити је желео да чује нити да види!

Рат 90 - тих су направиле нечисте силе за које је рат бизнис и посао, док су људи захваћени ратним вихором увучени у сукобе и страдања, а да то већински нису желели. Многи људи са ратом захваћених простора ХРВАТИ, БОШЊАЦИ, СРБИ и представници других народа, нису желели да учествују у рату, отишли су у бели свет да раде и живе живот достојан човека!

Хашки суд је доказао да је суд светског бизниса и ништа више! Ко да ДОЛАРА више тај буде ослобођен.

Наши стручњаци из ДОС-а, пре свега др. ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА и БОРИС ТАДИЋ, али и цела политичка елита тог времена, која је опустошила и понизила СРБИЈУ, како политички, економски тако и дипломатски, нанела је огромну штету српском народу. Они су испоручили наше људе Трибуналу, а доказима и дипломатском активношћу нису стали иза њих, за разлику од свих држава у окружењу које су се до краја бориле свим средствима за слободу својих држављана.

Зло било, не поновило се НИКАД ВИШЕ!

СРБИЈО и СРБИ главу горе! И као што је синоћ председник Србије Александар Вучић рекао:

„Искрено верујемо да је понижење и страдање Срба и Србије прошло, будућност јесте да будемо своји на своме, да јачамо и градимо српско друштво и свест људи и да наша деца и наш народ није осуђен ни за шта!"

Генерале није ти лако, али издржи недаће стоички и војнички, са молитвом ради потомака, а ми се за тебе молимо Господу Богу, милим свецима и анђелима чуварима!

Божији суд је једнак за све, како за тебе тако и за твоје џелате и нико ама баш нико није нити ће бити поштеђен на БОЖЈЕМ СУДУ!

Чувајмо своје и животе људи!

ТОМИСЛАВ БОКАН

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав