Вест

article image

ОДБРАНИЋЕМО СРБИЈУ!

У поводу текста објављеног на порталу Нова у коме се тенденциозно напада Томислав Бокан председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав јасно се види очигледан страх за губитак личног интереса представника антидржавних и корупционих политичких странака, које су због отворене антидржавне политике и због вођења јавних и јавно-комуналних предузећа на штету људи који живе у нашем Граду, избачене из коалиције са Српском напредном странком.

У намери да прикрију низ сумњивих привредних активности, којима ће се надлежни државни органи свакако позабавити, ти лажни моралисти, људи који се представљају као конзервативци и монархисти, преко ноћи су се претворили у љуту опозицију. Губитак власти на локалу их је толико погодио да шире неистине и подметачине према онима који подржавају државничку политику председника Републике Србије Александра Вучића.

Изгубљене позиције изазивају очигледну нервозу те се на сваки начин, чак и преко приватних и емотивних партнера, у медијима пласира кампања против аутентичних патриотских снага које поштују своју државу и подржавају рад институција.

Сведоци смо јасне ситуације, новопробуђени опозиционари и „русофили“ из западних амбасада преко ноћи постају агресивни опозиционари владајућој каолицији и настоје да компромитују оне који имају упориште међу патриотски оријентисаним народом, пре свега у Новом Саду, али и шире.

Право питање јесте зашто тим људима смета све оно што је српско и за чији интерес покушавају да подривају сопствену државу водећи политику под палицом ментора који седе у западним центрима моћи.

За Народни покрет Динара-Дрина-Дунав мир, стабилност и јединство српског народа у борби за очување српских националних интереса као и јасна подршка одговорној државничкој политици председника Србије Александра Вучића јесту на првом месту.

Србију и српски пут данас нападају они који су Србију довели на руб пропасти пљачкашком распродајом свега што им се нашло под руком, „Милица лажљивица“, лажни монархисти које у ствари чини шачица користољубљиваца и људи којима је лични ћар на првом месту и наравно „Милош француз“ као политички представник странке која је у време своје владавине Србијом пустила на слободу окореле шиптарске терористе, 1.800 њих, између осталих и Аљбина Куртија.

То су људи којима ништа није свето и који би да руше Србију, јер очигледно имају резервну државу. За нас је Србија и српски национални интерес изнад свега!

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав и председник Покрета Томислав Бокан ће се и у будуће залагати за јединство српског народа и даће пуну подршку политици председника Србије Александра Вучића у борби са свим изазовима који су пред нама. Одбранићемо Србију од свих неодговорних политичара и од свих неодговорних људи који раде против свог народа!

Живела Србија!


Објављено: