Вест

article image

НПДДД: Што обећамо, то и испунимо!

Током свог дугогодишњег постојања и политичког деловања у Новом Саду Народни покрет Динара-Дрина-Дунав, кога предводи председник Томислав Бокан, постао је познат и признат, како у нашем Граду тако и шире, као изузетно озбиљан и респектабилан политички фактор. За нас, дата реч јесте била и увек ће бити обавеза која се испуњава.

Тако је било, јесте и биће!

Реагујући на молбу наших суграђана, којима је огромно невреме уништило кров зграде, на иницијативу и уз свесрдну помоћ председника Покрета Томислава Бокана, као и наших чланова, а уз безрезервну и отворену подршку градоначелника Новог Сада господина Милана Ђурића, обезбеђена су средства и материјал за реконструкцију и адаптацију оштећене кровне конструкције.

Радови напредују у складу са планом активности. Исте су у току јучерашњег дана обишли председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан и одборник у Скупштини Града Новог Сада Зоран Суботић где су се на лицу места уверили да се радови приводе крају и да ће наши суграђани прве јесење кише дочекати у сувим и сигурним становима.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав и Томислав Бокан ће и убудуће бити уз народ и са народом и, као и до сада, увек држати дату реч!

Живела Србија!