Вест

article image

Србија не сме да стане!

У поводу предстојећих избора, који ће се одржати 17. децембра, председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан истиче:

„И поред свих проблема и притисака са којима се Србија и српски човек суочио у претходном периоду, озбиљним радом и одговорном политиком Владе и председника Републике Србије Александра Вучића, Србија је сачувала мир и стабилност, али и своју економију која је у сталном расту.

О томе сведоче бројне нове фабрике, бројне изграђене болнице, километри и километри ауто-путева, железничке инфраструктуре. Вишеструко су повећане плате и пензије, а држава је водила одговорну политику и бринула о свим категоријама друштва, почев од младих људи, студената, мајки са децом, запослених, пензионера, социјално угрожених и свих других чланова нашег друштва.

Та брига за нашег човека ће се наставити и у наредном периоду и то кроз даље повећање пензија и плата запосленим у јавном сектору, у просвети, здравству и установама социјалне заштите, кроз исплату једнократних помоћи пензионерима, као и разна давања за које је држава обезбедила средства у својој каси.

Наставиће се политика даљих улагања у велике капиталне пројекте. Градиће се нови ауто-путеви, брзе пруге, мостови, клинички центри, болнице, домови здравља и све оно што је потребно за бољи и комотнији живот нашег народа.

Уз то напомињем да је Србија данас независна, слободна и суверена земља која крупним корацима иде напред. Свесни смо огромног труда, рада и залагања, уложеног првенствено од стране председника Александра Вучића, да се развија сваки крај наше земље и да сваки наш човек живи боље.

Пред нама је одлучујући период када ће народ да бира између слободе, независности и стабилности, даљег напретка у будућности или враћања у прошлост у којој није било плата, пензијски фонд је био потпуно урушен и исплата пензија је била доведена у питање. У Србији се није градило, фабрике су затваране, а људи су остајали на улицама. Народ је масовно напуштао своју државу идући „трбухом за крухом“. У таквом расулу су само појединци профитирали, исти они појединци који су уништавали нашу привреду, нашу војску и који су газили све пред собом. Ти исти би и сада да се дочепају власти зарад личног богаћења и арчења свих државних ресурса.

Али народ то неће дозволити!

Дилеме нема, испред нас је Србија којој верујемо, која ради и развија се, и таква Србија вођена председником Александром Вучићем усмерена ка будућности.

Данашња Србија је, након много времена, на српском путу, поштује свој народ и српске интересе! Таква Србија, предвођена председником Александром Вучићем, неће и не сме да стане!"

Живела Србија!