Вест

article image

ЗА ПОБЕДУ 17. ДЕЦЕМБРА- СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ

У недељу, 17. децембра 2023. године, у Републици Србији ће се одржаће парламентарни и покрајински избори. Народни покрет Динара-Дрина-Дунав и председник Томислав Бокан позивају све чланове Покрета, симпатизере, као и све одговорне људе којима је Србија на првом месту, да изађу на изборе и својим гласом дају допринос величанственој победи листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ“!

Овим поводом председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан поручује: „ Зашто је битно да дамо свој глас листи „Александар Вучић- Србија не сме да стане“?

Прво и основно, што истичем у сваком контакту са народом, јесте да за нас мир, стабилност и сигурност за све наше људе нема алтернативу. Вођена политиком председника Србије Александра Вучића Србија је показала и доказала да је озбиљан фактор мира и стабилности у целом регион, а управо та чињеница нам улива поверење у мирну и сигурну будућност за нашу децу, за све нас.

Желим посебно да нагласим, да је данас више него икада јако важно да не дамо свој глас лажним еколозима, лажним заступницима националних интереса, лажним патриотама. Све опозиционе странке су показале својим чињењима и нечињењима у прошлости да за њих народ представља само средство за поткусуривање и остварење уског личног интереса. Сви они појединачно и сви заједно показали су да немају никакав план, никакву политику, њих спаја и води једино мржња према Александру Вучићу и жеља да се лично окористе.

Глас за опозицију би био глас за оне који су државу довели пред банкрот, који су опустошили пензиони фонд, због којих је пола милиона људи остало без посла, на улици, отишло из земље „трбухом за крухом“, који су опустошили друштвена предузећа и пљачкашким приватизацијама уништили нашу привреду и економију.

Ови избори имају огроман значај за нашу државу. Ми треба да гласамо за наставак политике председника Србије Александра Вучића јер је Србија показала да је на правом, српском путу. Показала је да је независна у својим одлукама, да поштује своју историју, традицију и претке, а да иде у корак са временом и светом. Ову политику треба да подржимо како би се наставио раст плата, пензија, отварање нових радних места и како би се обезбедио наставак инвестиционог циклуса.

Сви смо сведоци да се у Србији ради и гради као никада пре, и сви видимо све оно што никада пре није урађено, видимо ауто-путеве, железнице, болнице, стадионе и сву инфраструктуру која привлачи инвеститоре да долазе и улажу у нашу земљу. Огромна средства су уложена и у здравство, науку, културу, спорт.

Ова политика је успела да се у изузетно великој конкуренцији избори да наша држава 2027. године буде домаћин специјализоване изложбе Експо 2027, што је највећа развојна шанса наше земље.

Осим тога, од војске која је остављена у расулу са истопљеним оруђем и оружјем, Србија се подигла и изградила модерну и јаку војску, коју свакодневно јача и која предвођена министром Милошем Вучевићем данас представља темељ наше сигурности и безбедности.

Зато, смо сви ми, одговорни људи, потпуно свесни да све што се ради и гради подиже квалитет живота, и мења Србију на боље.

Народе српски, буди одговоран и својим гласом дај поверење председнику Републике Србије Александру Вучићу да заједно са својим тимом води Србију и у наредних четири године путем мира, сигурности, успеха и просперитета.

За победу 17. децембра! Србија не сме да стане!

Живела Србија!“