Вест

article image

ВЕЧЕ РАЗГОВОРА СА НАШИМ БАКАМА, МАЈКАМА, СУПРУГАМА, СЕСТРАМА И КЋЕРИМА

Вечерас је председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан у Бачкој Паланци разговарао са нашим бакама, мајкама, супругама, сестрама и кћеркама о многим темама које су важне за све људе у Бачкој Паланци.

Пре свега, саговорнице су се интересовале за могућност увођења бесплатних уџбеника - књига за нашу децу основног темељног образовања од првог до осмог разреда. Такође се поставило питање могућности да боравак деце у вртићима буде бесплатан.

Указало се на проблем снабдевености државних апотеке лековима, обзиром да су исте углавном полупразне, као и на недовољан број лекара у здравственим установама и недоступност нових апарата за лечење.

Закључено је да многи проблеми могу да се реше ако постоји јака воља и знање, те нови људи са здравом визијом који треба да се укључе у рад на терену Бачке Паланке и то на добробити целе заједнице.

Са скупа је такође упућена осуда сваког облика насиља и подршка државним органима у борби против криминала и нарочито дилера наркотика и дрога који трују нашу децу.

БАЧКА ПАЛАНКА НЕ СМЕ ДА СТАНЕ!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!