Вест

article image

(ВИДЕО) "Мораш да имаш озбиљан психички поремећај да гласаш за Маринику Тепић!" Опозиција се поделила на оне који су за или против Хила!

Извор: ТВ Информер

Томислав Бокан, председник покрета Динара-Дрина-Дунав и Томо Ловренковић, новинар и политички активиста гостовали су у емисији "Инфо јутро" на Информер ТВ и дискутовали о српској опозицији.

Бокан тврди да просечан грађанин жели стабилност, безбедност и мир.

- Они су се поделили на оне који су против Хила и оне који су за. Просечан бирач замера лицемерство и дволичност. Геноцид у Сребреници се није десио. Десио се злочин. Шта ћемо рећи да се десило у Гази? Те ратове прави невидљива рука. Лицемерство и дволичност кажњава наш бирач. Нама политички противници нису непријатељи. Зашто неко од њих није стао у одбрану виталних интереса? Вучић је пролонгирао гласање за резолуцију. Све нечисте силе су кренуле ка нама, потребно нам је јединство. Коначни суд ће дати бирачи. Обичан човек жели мир и безбедност - каже Бокан.

Он је истакао да борба Србије у Уједињеним нацијама неће бити лака.

- Видели сте гласање које је било, они имају већину. Видели сте ту Дору Бакојани, од које су се Грци максимално оградили. То говори како та невидљива рука ради погано и лоше. Сигурно ће бити тешко јер у овом тренутку мала Србија нема већину у Генералној скупштини. Аљбин Курти спроводи злочине над Србима на Косову. Рат никоме није донео ништа добро на простору бивше СФРЈ. Осуђујем сваки злочин који се десио. Тај несретни рат праве они којима је то бизнис - рекао је Бокан.