Кампања

article image

Важно обавештење!

Обавештавају се сви чланови и активисти Народног покрета Динара-Дрина-Дунав да се ових дана води интензивна негативна кампања усмерена против наше странке. Такође су присутне и бројне провокације, лажне информације које се презентују у виду разних летака, а иде се и до те мере да се прети активистима и члановима Народног покрета Динара-Дрина-Дунав.

Позивамо све чланове, активисте и симпатизере да сваки вид претње пријаве у канцеларију Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, како би правни тим Покрета дао правну подршку и како би се све провокације пријавиле надлежним органима.

На седници страначких органа одржаној 18.04.2016. године донета је одлука да се из чланства Народног покрета Динара-Дрина-Дунав избаце они који су својим недоличним понашањем и стављањем личног интереса испред свега нанели штету угледу Покрета и прекршили одредбе Статута. Лица која су спремна на све зарад личног интереса нису достојна чланства у Народном покрету Динара-Дрина-Дунав.

Сви они, који ће "прелетети" из једне странке у другу, свакако представљају особе без морала и без људског достојанства, и зато је у народу увек било и биће "једном издајник, увек издајник". Такви не требају ни нама, а сигурно ће окренути леђа и другима када им проради похлепа.

Такође Вас позивамо да на миран и достојанствен начин у недељу 24. априла својим гласом за Народни покрет Динара-Дрина-Дунав дате пун допринос нашој победи и да на тај начин "казнимо" све оне који зарад личног интереса руше основне постулате демократије и стављају себе изнад истине и правде!