Догађај

article image

БУДИСАВА СЕ ПРОБУДИЛА!

На јуче одржаним изборима за Савет и Надзорни одбор Mеснe заједницe „Будисава“ коалиција „Сви за Нови Сад“ коју чине Народни покрет Динара – Дрина – Дунав и Српски покрет обнове је са освојених више од 35% гласова од укупног броја изашлих гласача  убедљиво тријумфовала заузевши прво место. Од укупно 11 чланова Савета, коалицији „Сви за Нови Сад“  је припало 10 места, а  наши кандидати су освојили и сва три места у Надзорном одбору.

Новоизабрани чланови Савета Месне заједнице „Будисава“ су: Новак Максимовић, Бошко Медић, Стеван Тот, Бобан Ђукић, Јован Игњатић, Саво Кнежић, Ненад Милошевић, Златко Остојић, Горан Прерадовић и Душан Тубак.

Поверење житеља Будисаве за Надзорни одбор су добили: Мирко Самарџић, Горан Миловац и Зденко Тихи.

Овакав резултат је потврда тренда раста подршке Народном  покрету  Динара – Дрина–Дунав и Српском покрету обнове, а такође показује и одличан рејтинг наше калиције, без обзира да ли је реч о градским или приградским  насељима. Наиме, на свим до сада одржаним  изборима за Савете и Надзорне одборе Месних заједница коалиција „Сви за Нови Сад“ је увек заузимала једно од прва три места по броју добијених гласова, а тај проценат никад није био испод 20% подршке изашлих бирача.

То је најбоља потврда опредељености грађана  за наше програмске циљеве.

Захваљујемо се бирачима и нашим суграђанима што нас све више подржавају и у нама препознају искрено залагање за бољи живот Новосађана.


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537