Догађај

article image

СТОП СРАМНИМ ТВРДЊАМА ЛСВ-а!

Коалиција „Сви за Нови Сад“  коју чине Народни покрет Динара-Дрина-Дунав, Српски покрет обнове и НС блок је на изборима за Савет и Надзорни одбор Месне заједнице „Будисава“  убедљиво победила. Овакав резултат није никакво изненађење. Он представља потврду тренда раста подршке Народном  покрету  Динара – Дрина–Дунав и Српском покрету обнове, а такође показује и одличан рејтинг наше калиције, без обзира да ли је реч о градским или приградским  насељима. Наиме, на свим до сада одржаним  изборима за Савет и Надзорне одборе Месних заједница коалиција „Сви за Нови Сад“ је увек заузимала једно од прва три места по броју добијених гласова, а тај проценат никад није био испод 20% подршке изашлих бирача. Стога с поносом истичемо да су наши суграђани  у нама препознали искрено залагање за бољи живот Новосађана.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће поводом срамног иступања председника Градског одбора ЛСВ Александра Кравића на конференцији за новинаре одржаној 24.10.2013. године, упутити отворено писмо председнику и првом потпредседнику Владе Републике Србије и надлежним органима у коме ће тражити да се предузму мере како би били процесуирани и кажњени они који клеветама узнемиравају јавност и покушавају да наруше законитост изборног процеса у поступку избора чланова Савета и Надзорних одбора Месних заједница на подручју Града Новог Сада.

Господин Кравић би уместо што се бави изборном вољом грађана који су своје поверење дали, како каже „некаквом удружењу“, требао да се запита шта се десило са Лигом социјалдемократа Војводине и зашто су им разочарани гласачи ускратили поверење, а да уколико поседује доказе за евентуалне неправилности исте упути надлежним органима уместо што дезавуише јавност.


У Новом Саду 27.06.2013.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537