Догађај

article image

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав оснива огранак у општини Жабаљ

У суботу, 21. децембра 2013. године у Жабљу је одржан иницијативни састанак  у циљу формирања огранка Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у општини Жабаљ.

Лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, Томислав Бокан, се са задовољством одазвао позиву мештана Жабља који су препознали вредности за које се наш Покрет високих идеала, јаких моралних начела и реалних визија кроз очување језика, обичаја, традиције и културног наслеђа залаже.

За координатора задуженог за општину Жабаљ Председништво Народног покрета Динара-Дрина-Дунав је, на предлог лидера Томислава Бокана, поставило Николу Швоњу.

„Данас смо у Жабљу, већ колико сутра нас очекују у Суботици, а потом Темерин, Сомбор, Кула, Апатин, Тител, Инђија, Сремска Митровица, Шид, Рума, Беочин... Ми смо ту, уз сваког нашег обичног, малог човека с надом да ћемо повратити изгубљено достојанство и кренути пут просперитета и боље будућности за нашу децу. Да, ми смо ти који долазе срца пуног снаге, ми имамо енергију, визију и вољу да поведемо народ у будућност бољу!“, истакао је лидер Томислав Бокан.


У Новом Саду 27.06.2013.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537