Догађај

article image

Чистоћа чисти – Лига разбацује смеће

Протест радника ЈКП "Чистоћа“ показао је два лица Новог Сада – вредне и часне људе с једне, и лицемерне манипулаторе с друге стране.

Док је Лига социјалдемократа Војводине у свом јучерашњем саопштењу користила прилику за бесплатну промоцију и називала политичке противнике "гангстерима", поједини градски функционери, попут члана Градског већа Беле Курине, засукали су рукаве и чистили град у ком живе.

Странка која себе назива "антифашистичком", јавно користи говор мржње, вређа и лажно оптужује, распирујући нетрпељивост и нетолеранцију, користећи најпрљавије методе у политичкој пропаганди.

Нажалост, увреде и лажи су само део срамне кампање ЛСВ-а. Док су радници „Чистоће“ ноћас сређивали град, активисти Лиге социјалдемократа Војводине организовано су обилазили центар града и разбацивали смеће по улицама. Они који су највише критиковали, због сопственог интереса прљали су и ружили град у којем живе. Најоштрије осуђујемо овакво понашање и чврсто верујемо да ће наши суграђани знати да препознају лицемерје и бахатост оних који себе представљају већим Новосађанима од других – на чије протеривање позивају у својим саопштењима за јавност.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав изражава задовољство што је обустава рада ЈКП "Чистоћа" брзо прекинута и што радници тог предузећа редовно одржавају хигијену на новосадским улицама. Радује нас што је градска власт, у сарадњи са менаџментом "Чистоће" брзо нашла решење за проблем исплате зарада и што једна од најважнијих комуналних фирми у граду наставља да ради у служби свих Новосађана.

Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537