Догађај

article image

Нови изборни успех коалиције „Сви за Нови Сад“!

Јуче су у нашем Граду одржани избори за Савет и Надзорни одбор Mеснe заједницe „Руменка“ као и избори за једног члана Надзорног одбора Месне заједнице „Каћ“.

Коалиција „Сви за Нови Сад“ коју чине Народни покрет Динара – Дрина – Дунав и Српски покрет обнове је још једном показала да је изузетно респектабилан фактор на политичкој сцени Града Новог Сада, а и шире.

Наиме, са освојених више од 35% гласова од укупног броја изашлих гласача у Руменци наша коалиција је заузела друго место, одмах иза коалиције СНС-СВМ-ДСС, док је у Каћу са освојенихпреко 80% од укупног броја изашлих бирача убедљиво тријумфовао наш кандидат, Душан Ђекић.

Овакав резултат је потврда тренда раста подршке Народном  покрету  Динара – Дрина–Дунав и Српском покрету обнове, а такође показује и одличан рејтинг наше коалиције, без обзира да ли је реч о градским или приградским  насељима. Наиме, на свим до сада одржаним  изборима за Савете и Надзорне одборе Месних заједница коалиција „Сви за Нови Сад“ је увек заузимала једно од прва три места по броју добијених гласова, а тај проценат никад није био испод 20% подршке изашлих бирача.

То је најбоља потврда опредељености грађана  за наше програмске циљеве.

Захваљујемо се бирачима и нашим суграђанима што нас све више подржавају и у нама препознају искрено залагање за бољи живот Новосађана.


Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан

Канцеларија за контакте са чланством и јавношћу:

Нови Сад, Радничка 20.

Teлефон +381 (0) 21 472 0537