Вест

article image

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав формирао одборничку групу у Скупштини општине Кула

Дана 17. агуста 2015. године нашем Покрету се прикључио Драгиша Ђуричић-Гиша из Црвенке! Ђуричић је одборник у Скупштини општине Кула и  до сада је наступао као независни одборник.

Чину приступања присуствовао је Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав господин Томислав Бокан, председник политичког савета Покрета господин проф. др Никола Ћировић, као и чланови Месног огранка Кула. Председник Бокан је изразио задовољство радом кулског огранка, поздравио је одлуку Драгише Ђуричића  и пожелео му добродошлицу у  наш Покрет.

Имајући у виду чињеницу да је координатор Покрета за Општину Кула господин Александар Настић одборник, приступањем Драгише Ђуричића Покрету, стекли су се услови те је Председници Скупштине предато обавештење о формирању одборничке групе НП ДДД Кула у саставу Александар Настић, шеф одборничке групе НПДДД Кула, Драгиша Ђуричић члан.

Овом приликом позивамо  грађане Куле да нам се придруже у остваривању програмских циљева НАРОДНОГ ПОКРЕТА ДИНАРА-ДРИНА-ДУНАВ и нашем истрајном залагању за бољи квалитет живота свих грађана Општине Кула!


Инфо служба

Народног покрета Динара-Дрина-Дунав