Вест

article image

Наша снага је у младости и вери!

Дана 21. септембра у Црвенки је одржан састанак Месног огранка НПДДД Црвенка. Поред присутних координатора за општину Кула г. Александара Настића и Владана Кртолице те чланова НПДДД МО Сивац и Црвенка, састанку је присуствовао и Председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан.

Осим разговора о питањима која се односе на унапређење и побољшање услова живљења свих становника општине Кула овом приликом пружена је и свесрдна подршка нашем члану Александру Арбутини,  двоструком светском прваку у дизању тегова и члану Боди Билдинг и фитнес клуба „Хајдук Титан“ из Куле. Арбутина 11. октобра 2015. године путује на светско првенство у Боди Билдингу које ће се одржати у Немачком граду Берлину!

„Посебна част је што у нашим редовима имамо овакве спортисте који треба да буду светла тачка и наш путоказ за родољубље и освешћење младих људи у нашој отаџбини Србији. Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће и на даље подржати сваку здраву иницијативу младих и вредних људи који су понос нашег народа. Наша снага је у младости и вери и стога, верујмо у  нашег Александра Арбутину и пожелимо да се на свој рођендан 11. октобра 2015. године још једном окити светским златом!“, истакао је Томислав Бокан.


Инфо служба

Народног покрета Динара-Дрина-Дунав