Вест

article image

БОКАН НИЈЕ НА ПРОДАЈУ, ПОЛИТИЧКО ХАПШЕЊЕ У НАЈАВИ!

синоћ одржаној седници председништва Народног покрета Динара-Дрина-Дунав донесена је одлука да се јавност хитно обавести о насиљу над правом и државом. Насиљу које се спроводи већ дужи период, а кулиминирало је управо сада када се приближавају председнички, а можда и парламентарни избори.

Овим путем, пошто смо у медијима потпуно блокирани и ни једна наша реч не може продрети до српске јавности, желимо да обавестимо све Вас који желите да чујете нешто што није из режије владајуће странке, пошто је то једино што се може прочитати или видети путем телевизијских екрана.

Такође,  желимо  да се обратимо и Вама који сте својим гласовима дали право владајућој политичкој опцији да процените и да до ваше свести можда допре чињеница да сте дали неком право да врши насиље над свима нама, злоупотребљава државу и државне ресурсе у приватне и партијске сврхе и сваким даном доводи све нас до границе егзистенције.

У току је организована кампања која треба да кулиминира хапшењем Томислава Бокана председника Народног покрета Динара-Дрина-Дунав по „анонимној“ кривичној пријави за кривично дело „трговина утицајем“!

Већ данима нам се јављају забринути и избезумљени људи на које се врши притисак да лажно сведоче  и тако допринесу овом политичком хапшењу.

Данас је на удару Томислав Бокан и политика Народног покрета Динара-Дрина-Дунав искључиво због тога што се не слажу са политиком Српске напредне странке коју у  Новом Саду спроводи градоначелник Милош Вучевић и људи без скрупула и морала, људи којима је лични интерес испред свега.

Данас Томислав Бокан, а сутра свако други ко се дрзне да каже да овај Град са оваквим људима суновратно срља у пропаст!

Ово обраћање свима Вама није жеља да се клевета било ко, а по најмање политички противници. Ово што ћемо предочити јавности је само део злоупотребе политике и институција у рукама људи који су схватили политику као извор богаћења и могућност бахаћења стајући на позицију силе и злоупотребе свега што им се нађе под руком.

И док наша полиција нема ресурсе да разреши ко то убија невине девојке по овом Граду и зашто више децу не смемо пустити у школу не стрепећи да их може погодити залутали  метак у обрачунима криминалних бади, којима је очигледно дозвољено да раде шта им је воља, у кабинетима најзначајнијих људи овог Града се воде приватне и фингиране истраге против сваког за кога сматрају да им може угрозити фотеље које су приграбили као да су их породично наследили.

Па тако се онда од једном појаве назови „анонимне“ кривичне пријаве и то темпирано пред изборе.

Питамо се само где су били ти „савесни“ грађани целу ову годину или ранијих година и зашто нису надлежне органе обавестили уколико је Томислав Бокан или било ко други вршио недозвољен утицај на њих или било кога другог. То им је била законска обавеза!

Питамо се, зашто ти „савесни“  грађани не реагују на самовољу градоначелника Новог Сада који је ( што је и доказано) месецима противзаконито исплаћивао себи лично, а и својим послушницима, огромне плате( много веће од законом дозвољених)  штетећи тако градски буџет и чинећи кривично дело, а отимајући од свих нас?!

Питамо се, зашто ти „савесни“ грађани не реагују на самовоље директора владајуће странке који и дан данас запошљавају партијске послушнике, иако је на снази забрана запошљавања?

Зашто нико не реагује када чланови Српске напредне странке по школама и спортским клубовима упадају и прете деци уколике се не упишу на листе сигурних или како их они зову „капиларних“гласова?

Зашто нико не реагује кад се руши и наружује сами центар Града, кад се руше гробља и споменици да би неко градио и стрпао паре у џеп?

Зашто нико не реагује када се најављује рушење „Кинеске четврти“.....

Предуго би ово трајало ако би се само на мах дотакли свих противзаконитости овог градског режима!

Па наравно, нико не реагује! Мможе им се!!!

Подсетићемо Вас само на прошлогодишње сумануте изборе, на дан када је у овом Граду заћутао разум и закон и када су чланови Народног покрета Динара-Дрина-Дунав скидани на улици до голе коже, малтретирани, гепековани са џаковима на глави, када им се упадало у куће и под присилом одводило на гласање за СНС.

Сви Ви добро знате ко је узимао новац и гласао због новца за СНС, а ко је од Вас гласао због страха, силе и притиска.

Да ли треба да Вас подсетимо на  чланове Народног покрета Динара-Дрина-Дунав којима је било прећено на радном месту у просторима  јавних предузећа у која су слободно улазили разни непознати, наравно у тим предузећима незапослени, набилдани, истетовирани ликови упадајући са џиповима и дајући логистичку подршку шефовима, члановима Српске напредне странке, да буквално приводе људе да им се прети и да се од њих тражи да издају „3Д“ и гласају за СНС.

Људи су се обраћали полицији, али узалуд.  О свему овом постоје службене белешке у СУП-у, белешке у којима јасно пишу претње које су упућене људима и шта да пренесу Бокану који „неће бити жив“ и „ да кад се ујутро пробуди можда своје најмилије не види...“ !

И све искључиво јер се дрзнуо да се супротстави Српској напредној странци, фијаску демократије и одсуству права и правде!

Сви знамо да је Томислав Бокан и Народни покрет Динара-Дрина-Дунав и поред свих притисака, политичког дивљања СНС-а, претњи, а и поткупљивања сада већ бивших чланова  „3Д“ био на корак од освајања одборничких мандата у Граду Новом Саду. Сви знамо да се други круг поновљених избора у Новом Саду није ни десио, народу је ускраћена уставна воља да бира, из само једног простог разлога-да Боканов „3Д“ не би случајно ушао у Скупштину и да се не би чуо глас народа!

Зашто се плаше Бокана? Процените и сами. Бокан није на продају!!!

И сад се већ понављамо, наравно да нико није реаговао, нити је полиција било коју од тих службених бележака истраженила.

О тоталној злоупотреби избора, насиљу над правдом и директним и посредним претњама члановима Народног покрета Динара-Дрина-Дунав и Томиславу Бокану лично писмено је обавештен и премијер Александар Вучић, председник Србије Томислав Николић, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, директор полиције, медији, ОЕБС, Републичка изборна комисија и све друге надлежне институције.

Нико се није огласио, осим кабинет председника  Републике Србије Томислава Николиће који се огласио дописом да је примио службено упућен им допис. Нажалост, нико није спровео баш ни једну радњу којим би спречио ово безумље.

Избори су прошли, али већ скоро годину дана траје прогон чланова Народног покрета Динара-Дрина-Дунав. Прети им се, премештају се на најгора радна места, а сада се почело и са притисцима да лажно сведоче против Томислава Бокана како би се формирао било какав процес у коме би он експресно био ухапшен и склоњен са политичке сцене док не прођу предстојећи избори.

Знају они и сами да Томислав Бокан није хрватски шпијун, а силне паре су потрошили да по целој Војводини пред изборе прошле године поделе плакате и флајере лажно га оптужујући и блатећи, паре којима су се могла нахранити бројна гладна уста којих је из дана у дан све више.

Народ им није поверовао!

Знају сви да Томислав Бокан није ни лопов ни криминалац, јер да јесте био би иза решетака  чим се успротивио владавини безумља, владавини Српске напредне странке.

Свима је јасно да се спрема политичко хапшење Томислава Бокана, и то спектакуларно. Само спектакл, ваљда да не би видели сурову стварност око нас. „Хлеба, игара и крви!!!“

Томислав Бокан никада није бежао од одговорности, па неће ни сада. Уколико постоје било какве индиције спреман је да се као одговоран човек у својству грађанина одазове на уредан позив и да свој исказ по било којој тачци.

Али, наравно да то никога не занима, битно је само да се људи провлаче кроз блато, да се хапсе, па кад прођу избори и кад се докаже ништавност „анонимне“ пријаве  једноставно забораве на све.

Уз то наравно забораве  да се извину јер су неком нарушили углед и част, па био тај неко и Томислав Бокан!

Данас  Бокан, сутра сте на реду сви ви, ви који страхујете да ће вас комшија пријавити да сте прозборили, да сте се успротивили политичком насиљу коју владајућа странка спроводи у нашем Граду, а и шире.  Осврнимо се мало око себе, све више је „балканских шпијуна“!