Вест

article image

ПРИВЕДЕН ТОМИСЛАВ БОКАН, ПОЛИТИКА ПОКАЗАЛА И ОВАЈ ПУТ ДА КОМАНДУЈЕ СУДСТВУ

Председништво Народног покрета Динара-Дрина-Дунав је на ванредној седници која је уследила јутрос након привођења председника Томислава Бокана под сумњом да је извршио кривично дело трговине утицајем донело одлуку да обавести јавност о овој срамној политичкој наредби и да укаже на потпуни пад закона и државе у систему поремећених вредности у коме очигледно „кадија те тужи, кадија ти суди“.

Као што је јавност већ раније обавештена, већ пар месеци се приводе људи под претњом отказима и под притисцима свих врста се од њих тражи изјава против Томислава Бокана.

Овај процес, свима је то јасно, представља чисту демонстрацију силе власти према човеку који се дрзнуо да има сопствено мишљење, да се залаже за циљеве своје странке и не пристаје ни на какве притиске и компромисе већ се залаже за владавину права и успостављање система вредности у коме за корумпиране политичаре који су „узурпирали“ и власт и све оране ове државе неће бити места.

Томислав Бокан је пре председничких избора дао јасну и недвосмислену подршку кандидату опозиције  што је свакако значајно и допринело изузетно лошем политичком резултату Српске напредне странке у Новом Саду. Јесте Александар Вучић победио у Новом Саду, али са значајно мањим процентом освојених гласова у односу на прошлогодишње изборе. Опште је познато да су личне критике претрпели пре свега градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и његова криминогена камарила.

И шта је више потребно рећи, осим да је сујета људи очигледно подстрек да се чине дела, боље рећи недела, због којих ће једног дана свакако одговарати пред лицем јавности.

Ми смо убеђени да ће тај дан доћи веома скоро.

И док се полиција у служби политичара оглушује о јасне снимке нелегалног пуњења бирачких кутија гласовима за Александра Вучића и то кривично дело квалификује као „шалу“, при томе ниподиштавајући сваки приговор опозиције, док нам хиљаде и стотине хиљада деце протествује на улицама свих већих градова у Србији, власт ће да хапси све који јој се нађу на путу централизације њихове моћи. Само се питамо: „ДОКЛЕ?“

Данас хапсе Томислава Бокана, а сутра су можда и на вашим вратима!?

И шта рећи, ако се данашња владајућа странка у друштву у коме живимо не бави решавањем нагомиланих привредних и криминалних процеса већ криминалце ставља у функцију остваривања властитог изборног резултата, а политичке пртивнике хапси оптужујући их за измишљена кривична дела, јадна нам је демократија!!!