Вест

article image

Председништво НПДДД: Саопштење за јавност

Синоћ је одржана редовна седница председништва Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у одсуству председника Томислава Бокана који је, као што сви већ знате, срамотно ухапшен на Велики четвртак и задржан у притвору у време највећег хришћанског празника Васкрса.

Притвор је одређен из разлога „пошто постоји основана сумља да ће Бокан Томислав ометати поступак“.

Чланови председништва су поводом овог срамног лишавања слободе изнели и ставове наших суграђана који су реаговали на ово политичко хапшење с највећом огорченошћу због злоупотребе власти и система у борби против политичких неистомишљеника.

Интересантно, али на ову вест су са револтом реаговали и многи људи који у бити нису ни симпатизери, а ни присталице политике, лика и дела Томислава Бокана.

Члановима председништва се јављају чак и припадници других политичких опција који изражавају јасно негодовање на дело и начин на који се оно ставља на терет неком ко мисли супротно од онога што су неки „моћници“ зацртали.

Са састанка је упућена јасна и несебична подршка председнику Томиславу Бокану уз  недвосмислен став да Покрет, и у овим тешким тренуцима, остаје јединствен и снажно верујући у програмске циљеве и пут који је зацртан.

Свима је очигледно јасно о чему се овде ради. Основ за привођење- сумља да је извршио кривично дело трговине утицајем. Реалност, политички прогон политичког неистомишљеника!