Вест

article image

ЗАУСТАВИТЕ КРИМИНАЛ!

Криминал и корупција ма које врсте изједа српско друштво у целини, али ова борба коју спроводи СНС нажалост је само замазивање очију јавности јер се све јасније види да је она најчешће усмерена на „ситне рибе“.

Наравно не треба занемарити „специјалитет куће“ у виду монтираних процеса уз тоталну злоупотребу државних ресурса у потпуности усмерену против конкуренције и политичких неистомишљеника.

Сагледавајући учинак скорашње помпезне акције АРЕС намећу се многа питања независне јавности.

Једно од питања је, да ли се то чисти тржиште наркотика или је по среди нешто друго. Можда чишћење тржишта у циљу заштите интереса неких прилично „напредних“ дистрибутера наркотика?!

Да не би било забуне, наглашавамо пуну подршку обрачуну против свих врста криминала и корупције, али просто не можемо да не приметимо да наркотика на улицама нашег Града има на сваком кораку и то све више и више!

Док се помпезно хапсе „ситне рибе“ напредни дилери тачно знају дан и време када крећу полицијске акције. Чак су толико дрски и безобразни да отворено ликују јер упозорења о полицијским акцијама добијају из „добро обавештених извора“!

Нажалост, то је српска стварност данас!!!