Вест

article image

СНЕГ У ДЕЦЕМБРУ И ОВАЈ ПУТ „ИЗНЕНАДИО“

Нови Сад, зимска идила. Могло би бити, да Град није у потпуности блокиран снегом и не однесеним смећем. У приградским насељима комплетан хаос!

Градске службе, нажалост, и ове године заказале. Као и прошле и претпрошле...

Заиста, треба да се запитамо ко су ти неспособни људи који се играју посла у јавним предузећима овог Града и што би било да је снег већег интензитета? Дајте, нека изађу да их народ види, јер ово што се ради је за стид и срамоту!

Очишћен плато испред Градске куће, део булевара и медијско самовеличање градских ченика у борби против тридесетак центиметара снега јесте срамота за овај Град, јер комплетан остатак Града је у потпуности непроходан и за аутомобиле и за пешаке. Паркинзи затрпани.

Основни пунктови према којим народ гравитира су у катастрофалном стању. Ево примера ради Лиманска пијаца.

Осим што је јутрос остала и без струје, народу је изузетно тешко пробити се до основних намирница неопходних за супицу у ове ледене зимске дане. Улице око пијаце су скоро непроходне за аутомобиле, а сваки излазак истих на коловоз је више него ризичан.

Пешаци су у још већем проблему обзиром да ни једна пешачка стаза око пијаце није очишћена и људи су присиљени да иду улицом што је признаћете изузетно опасно.

А како снег и даље наставља да пада велико је питање шта нас све чека у току данешњег, а и наредог дана.

И не изгледа јутрос овако само потез око Лиманске пијаце. Такво је стање око свих пијаца, такво је стање по целом Граду. И то сви могу да виде!

Оно што је свакако опште видљиво и јасно свим нашим суграђанима јесте да је градска власт и овај пут показала сву своју неспособност, а такође и очигледно потцењивање и непоштовање свих нас.

То што је од целог Града очишћен само строги центар и што се Градоначелник окружио багерима за сликање око Градске куће треба да га је срамота!

Багере дајте на терен да чисте снег, да народ може да ради и функционише!

Па не једе се леба само на Милетићевом тргу!