Вест

article image

Данас је Ђурђевдан, срећна слава свима који је данас прослављају!

Ђурђевдански уранак, некада био хајдучки састанак, данас дан сабирања здравих људи који цене рад, граде и живе од свога рада, без насиља и недај Боже страдања.

У ово време борбе против највеће куге данашњице КОВИД-19, КОРОНЕ , Народни покрет Динара-Дрина-Дунав је послао поруку свима који живе у Граду Новом Саду и који воле свој Град, а и српској јавности да јесмо ДРУГАЧИЈИ, али своји на своме.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав као такав пружа безрезервну подршку српском, државотворном путу председника Србије АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА у изградњу кључних, темељних вредности српског поретка.

Србија уз председника ВУЧИЋА постаје држава у којој људи према знању добију звање и положај, граде се ковид болнице, болнице, путеви, отварају се фабрике, обезбеђене су вакцине за све наше људе, држава бележи раст економских параметара, социјална правда је на првом месту, закон и правда једнаки су за све било да се ради о власти или опозицији.

Држава је данас показала и своју снагу у одлучној борби против сваког облика криминала, корупције и крађе јавног добра.

Просто речено, Србија са председником АЛЕКСАНДРОМ ВУЧИЋЕМ на челу, иде државничким, српским путем у напредак у правац рада и реда, а у интересу свих људи који у њој живе, без обзира на верску расну и нацијоналну припадност.

Ђурђевдан је граница зиме и лета. Разграничимо и ми оно што је добро и што је лоше за Србију.

Станимо одлучно уз председника Србије АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА у борби против оних који су опљачкали Србију!

Да процвета ђурђевак зелени свима нама у Србији!

06.05.2021. године
Томислав Бокан, ДРУГАЧИЈИ!