Вест

article image

Сретење: Народни покрет Динара-Дрина-Дунав обележава десет година на политичкој сцени Србије

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав данас ће радно обележити десет година постојања на политичкој сцени Србије. Овогодишње обележавање Дана Народног покрета Динара-Дрина-Дунав протиче у знаку подршке политици председника Србије Александра Вучића, а у сусрет предстојећим локалним, парламентарним и председничким изборима који ће се одржати 3.априла.

Овом приликом, председник Покрета Томислав Бокан, честитао је народу Сретење Господње, а члановима и данашњи Дан Народног покрета Динара-Дрина-Дунав и истакао:

„Током свог постојања, Народни покрет Динара-Дрина-Дунав је прошао кроз бројне изазове, али је из свега изашао јачи и снажнији и са јасним ставом да је Србија и интерес српског народа изнад свега. Свесни смо да Србија под вођством Александра Вучића расте и развија се сваки дан, да израстамо у модерну државу у којој се ради и гради, и да нам на резултатима могу позавидети и многе државе са развијенијим степеном економије.

Зато, као одговоран породичан човек и као политичар који је свакодневно уз народ и слуша глас народа, желим да на данашњи велики дан, у своје име и у име Народног покрета Динара-Дрина-Дунав пружим безрезервну подршку политици коју води председник Републике Србије Александар Вучић и да позовем све чланове и симпатизере Покрета, али и све људе којима је добробит Србије на првом месту да на предстојећим изборима, на свим изборним нивоима, дају свој глас за човека, председника и државника Александра Вучића и листу „Александар Вучић- Заједно можемо све“!

Позивам Вас да заједнички допринесемо убедљивој победи на изборима да би Србија наставила да расте и да се развија, позивам Вас јер сам убеђен да уз председника Александра Вучића Србија иде напред и да заиста заједно можемо све!

Живела Србија!“