Вест

article image

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ПОЛАГАЊА ЗАКЛЕТВЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ЗА ДРУГИ ПРЕДСЕДНИЧКИ МАНДАТ

Данас је председник Србије Александар Вучић, у Народној скупштини Републике Србије, положио заклетву за други председнички мандат.

Овим поводом, председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав Томислав Бокан, у своје лично име и у име Народног покрета Динара-Дрина-Дунав упућује честитку поводом полагања заклетве садашњем и будућем председнику Републике Србије Александру Вучићу.

У честитци се наводи: „ Председник Републике Србије Александар Вучић је ступајући на чело Србије 2017. године, поздрављајући високе званице између осталог поручио : „ Србија, у коју сте данас дошли, престала је да се нада смрти и почела је да жели живот.“

И заиста, Србија је после много година, десетљећа, а богме и векова показала да жели живот и да жели тај исти живот да живи пуним плућима.

Председник Александар Вучић је у сложеним временима, показао спремност да као државник коме је Србија и српски народ на првом месту, доноси битне и правовремене одлуке које су, чак и када су биле болне и тешке за све нас, одржале мир и стабилност у земљи и региону, довеле до бројних побољшања у области економије, већег и бржег прилагођавања европским стандардима, и које су се показале као добар избор у политици која Србију чврсто држи на путу поштовања повеље Уједињених нација и мађународног права, али и поштовања традиционалног пријатељство између Србије и Русије и не увођења санкција Русији.

Велика нам је част и задовољство што ће један такав човек и државник по вољи људи без обзира на верску, расну и националну припадност, али пре свега државник по мери српског човека, водити нашу земљу и у наредних пет година.

Стога, упућујем поздраве и искрене честитке Александру Вучићу поводом полагања заклетве за председника Републике Србије, председника по вољи људи!

Живела Србија!“