Вест

article image

НПДДД: СА ВУЧИЋЕМ СРБИЈА НА ПУТУ НАПРЕТКА

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав као одговорна национално освештена организација која поштује и цени све Србе ма где живели, али и све људе који поштују и цене законе и поредак Републике Србије без обзира на верску и расну припадност, даје пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у његовом залагању за напредак наше отаџбине на свим пољима, али и за политику мира и стабилности у земљи и региону.

Досадашња успешна сарадња Српске напредне странке и Народног покрета Динара-Дрина-Дунав, кога чине људи, родитељи, градитељи од речи, знања и дела, свакако представљаја огромну подршку у реализацији зацртаних програмских циљева и развоја нашег Новог Сада.

Народни покрет Динара-Дрина-Дунав ће и у наредном периоду у пуном капацитету подржати политику председника Србије Александра Вучића, политику за коју се показало и доказало да је по вољи народа и да је народ за њу гласао.

Србија са председником Вучићем на челу је показала и доказала да је земља у којој се поштују демократски принципи и међународно право.

Период за нама је обележила највећа пошаст данашњице, корона, а потом и и рат у Украјини. У време највећих поремећаја на светском тржишту роба и услуга Србија је успела да обезбеди вакцине, гас, струју и све што је потребно за нормалан живот и рад за све наше људе. И док је председник Вучић показао огромну пожртвованост са циљем да Србија остане војно неутрална и да сви наши људи живе нормалан и пристојан живот, један део опозиције у покушају скупљања јефтиних политичких поена кроз вешту политичку манипулацију глуми лажну бригу за народ и националне интересе, док други део покушава да изазову грађански бунт преко шачице плаћеника којима је лични интерес на првом месту.

Али, народ данас није ни глуп ни наиван. Народ је на изборима дао пуну подршку политици Александра Вучића, политици напретка која се води кроз институције државе, а никако не на улици.

Притисци на нашу земљу и на нашег председника су у овом тренутку огромни, Европу чека огромна енергетска, економска и политичка криза, али мудра државничка политика нашег председника неће дозволити да се та криза прелије на нас. Србија и њен народ ће дочекати зиму спремни, са довољно хране, лекова и енергената. То је политика за сваког нашег човека, то је политика коју води председник Србије Александар Вучић која јесте и биће безусловно подржана од стране Народног покрета Динара-Дрина-Дунав.

Ми имамо енергију рада, знања и здраве памети препознатљиву у Новом Саду, али и у српском Војводству и сматрамо да ћемо као такви својим политичким деловањем у наредном периоду значајно допринети реализацији зацртаних државних смерница и јачању темељних вредности српског друштва у целини.

Живела Србија!

Томислав Бокан, председник Народног покрета Динара-Дрина-Дунав