Вест

article image

Бокан: Видимо се на ујединитељском скупу 26. маја у Београду

Јуче је преминула девојчица у Тиршовој, десета жртва масовног убиства у „Рибникару“. Најискреније саучешће породици.

Након овакве тужне вести, просто је невероватно да део опозиције и даље користи трагедију у којој је изгубљено тако много младих живота и што под плаштом борбе против насиља, веома јасно изражавају жељу да убијају, протерују, хапсе, отимају медије од оних чија им се уређивачка политика не допада и дају те исте медије својим тајкунима. Јасно је свима да је стварна намера овог дела опозиције сада већ нескривена, ово је отворен напад на сопствену државу, покушај њеног рушења и насилног преузимања власти од стране неморалних, бахатих и острашћених људи који ужасну трагедију злоупотребљавају у политичке сврхе.

Они то више и не крију. Сасвим је јасна намера да се злоупотребом емоција људи, а под плаштом борбе против насиља, без имало људскости и поштовања према жртвама и њиховим породицама, прикупе политички поени у циљу остварења сопствених себичних интереса „борца против насиља“ који не само да врше насиље, већ стварају атмосферу опште хистерије и линча, у покушају да насилно сруше легитимно изабрану власт.

Након блокаде међународног аутопута на мосту „Газела“, најстрашнијих претњи и увреда упућених на рачун председника Србије Александра Вучића и његове породице, уследиле су и гнусне речи, бруталан напад и увреде на рачун Српске православне цркве и патријарха Порфирија. Овим чином безбожници показују да да за њих једину светињу представља лична корист и лични интерес. И када нормалан човек помисли да не могу дубље да потону у сопственом блату, ови лажни душебрижници, а стварни насилници, показују још једном да су дотакли дно дна.

А шта народ мисли о њима и времену када су насиљем, рушењем, паљењем и отимањем узурпирали институције система и дошли на власт и када су уништили привреду и економију земље, јасно је речено на изборима. И народ ће то исто рећи и поново када изађе на биралишта!

Србија, на челу са председником Александром Вучићем, неће стати!

И у овим тешким тренуцима држава је показала да је уз свој народ и у добру и у злу. Влада је усвојила низ мера у циљу повећања безбедности и психолошке подршке у превазилажењу стресне и трагичне ситуације која нас је све дубоко погодила.

Ову трагедију сигурно нико од нас неће никада заборавити, али држава мора да настави да ради, морамо се трудити да живимо нормално, да сачувамо мир, стабилност, економски напредак.

И управо због тога, Народни покрет Динара-Дрина-Дунав се придружује председнику Србије Александру Вучићу на ујединитељским скупу 26. маја у Београду. Биће то скуп који није вођен мржњом ни злоупотребом трагедије, већ скуп организован ради важних одлука које су пред нашом земљом и народом, скуп на коме ће се чути планови за будућност Србије.

Видимо се у Београду, 26. маја!

Живела Србија!