Вест

article image

НПДДД: СРАМ ВАС БИЛО НАСИЛНИЦИ

У данима када је наша земља, завијена у црно и дубоко потресена страшном трагедијом и када огромна већина људи која живи у овој земљи болује са родитељима и пријатељима недужно страдалих, српска опозиција без имало поштовања према невиним жртвама, не може да сачека чак ни да прође проглашена жалост, покушава да искористи ове трагичне догађаје за остварење својих политичких циљева па позива на протест "Србија против насиља" испред Народне скупштине.

Срам вас било насилници!

Српски народ није заборавио насиље које сте вршили испред Скупштине Србије, нападали сте полицију, палили Београд, упадали у РТС са моторном тестером и демолирали га, демолирали сте Скупштину Града Новог Сада, канцеларије политичких противника више пута и у више различитих места, претили вешалима, изазивали насиље у Скупштини Србије, претили смрћу председнику Србије и члановима његове породице…

Болесно жељни да се дочепају власти и да политизују ову огромну трагедију могу само људи без имало емоције, морала и достојанства.

Срамотно је да на дан када породице сахрањују своје најмилије српска опозиција, којој је народ на изборима јасно рекао шта мисли о њој, организује протест и користећи бол и тугу у овом тренутку подрива своју сопствену државу зарад политичких циљева, вођена само и искључиво жељом за сопственим интересом.

А Србија, на челу са председником Александром Вучићем, и у овим тешким данима показује да је уз свој народ и у добру и у злу. Донето је низ веома оштрих мера како се овакве трагедије не би поновиле у будућности. Држава чини све у складу са законима и Уставом како би заштитила сваког нашег човека. Али, сви ми морамо бити свесни да болесни умови постоје свуда у свету, па тако и код нас и да су неки догађаји, без обзира на све мере које се предузимају, на жалост непредвидиви. Овакве трагедије настају из болесног ума појединца. Оне се дешавају свуда у свету. На жалост, таква тешка трагедија је овај пут покосила младе животе у нашој земљи.

Изражавамо дубоко жаљење и упућујемо искрено саучешће породицама пострадалих анђела. Молимо се за брз опоравак свих повређених.

Амин