Вест

article image

Бокан: Не може се на власт док те народ не изабере, народ бира нас који волимо Србију!

Део српске проевропске опозиције, или боље речено безидејни људи инструисани из страних центара моћи, политичари без политичког програма, мрзитељи свега српског, сада желе да се по сваку цену домогну власти и да министрују, иако их народ није бирао и никада неће!

Избори у свакој земљи, па и у Србији, треба да су празник демократије на ком ће народ јасно рећи шта жели и шта подржава. Српски народ је тако јасно рекао да жели Србију на челу са председником Александром Вучићем и да подржава управо политику за добробит свих људи наше отаџбине коју спроводи наш председник.

Ово насиље над свима нама које врши шачица насилника самопроглашених у борце против насиља је превршило сваку меру. Неодговорни људи који се у европским институцијама здушно залажу за укидање суверенитета сопствене земље и траже увођење санкција целом српском народу са једним јединим циљем, а то је да се они без избора дочепају власти, сада су смислили да имају право да условљавају државу некаквим својим условима.

Удружени са Куртијевим лобистима, а на крилима медијских лажи тајкунских медија, они само знају да прете, лажу и злоупотребљавају туђе личне трагедије у политичке сврхе.

Свесни су они неоспорне чињенице да их народ не жели, јер такви политику за народ немају. Њихова једина политика се огледа у мржњи усмереној против једног човека, председника Србије Александра Вучића, кога никада и ни на који начин не могу победити!

Господо страни плаћеници, држава је институција која се поштује! Председник државе је институција која се поштује!

Српски народ није ни слеп ни глув, а ни глуп! Сви ми веома јасно видимо бољитак настао спровођењем политике председника Вучића. Јасно видимо и аутопутеве и брзе пруге и клиничке центе и домове здравља и школе и културне установе и економски раст и долазак инвестиција, нова радна места, раст плата и пензија. Видимо јасан опоравак и раст државе коју сте ви оставили разорену и уништену, арчену зарад вашег личног ћара.

Насилници из интересне групе „бораца против насиља“, осврните се око себе!

Ко сте ви да постављате услове, подривате државу и институције и узнемиравате нормалан свет? Па ви сте до ногу потучени на претходним изборима, о томе сведоче чињенице!

Једно треба да вам буде јасно, не може се на власт док вас народ не изабере!

А народ вас нити жели нити хоће! Народ бира нас који волимо Србију! Тај исти народ стоји иза политике свог председника Александра Вучића како јуче, тако данас, а тако ће бити и сутра!

Живела Србија!