Вест

article image

Крах опозиције! Велики Штрумф Ђилас жели да саботира дојучерашње саборце на изборима у јуну! (ВИДЕО)

У новом Инфо дану о расулу у опозицији и предстојећим изборима, говорили су Дејан Вукелић уредник "Српског портала" и Томислав Бокан, покрет "Динара-Дрина-Дунав".

Дејан Вукелић уредник "Српског портала" истиче да позиција не жели изборе јер знају да им следи катастрофалан пораз, као и то да је подељена међу собом.

- Демократе су биле за бојкот и све време су говорили о спречавању гласања, а то су покренули Ђилас и Мариника који могу да опструирају гласање дојучерашњим саборцима. Смишљају неко ново име за бившу коалицију. Све ми је то трагикомично и то је тачка на њихову политику још од трагичних догађаја у мају. Чак и њихови бирачи не желе да раде против сопствене земље. Опозиција не жели изборе јер знају да им следи катастрофалан пораз - рекао је Вукелић.

Томислав Бокан из покрета "Динара-Дрина-Дунав", каже да је опозиција дефинитивно подељена у сваком сегменту политике, али и да се залаже за резолуцију о Сребреници и независно тзв. Косово.

- Надам се да ће Скупштина усвојити измене закона и да ће другог јуна одржати избори са и без њих. Нек победи Србија и Београд, морамо да будемо јединствени у националном интересу. Србија против насиља се поделила и за подршку америчком амбасадори. Велики Штрумф је против Хила, а Алексић је за америчког амбасадора као и онај зелени фронт и нови лидер фракције ђиласоваца је Алексић. Опозиција жели резолуцију о Сребреници и независно Косово и Метохију, а за то се највише залажу Велики Штрумф и Штрумфета - истакао је Бокан.