Кампања

article image

Трибина Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у Српском Милетићу

Клуб Бифе Спорт у Српском Милетићу 28.11.2013. је био премали да прими све оне који су желели да чују обраћање лидера Народног покрета Динара-Дрина-Дунав у њиховом месту.

У препуном објекту, Томислав Бокан, лидер Народног покрета Динара-Дрина-Дунав је окупљеним указао на потребу очувања и неговања корена, традиције и културних вредности српског народа, јер само онај народ који уме да цени своје национално наслеђе зна и уме да поштује суживот са свим другим народима и народностима на просторима наше Војводине. Он се у свом излагању осврнуо и на горуће проблеме који муче становнике овог места, али је такође указао и на потребу да се становници Српског Милетића активно укључе у политички живот кроз изборе за одборнике у Скупштини општине Оџаци који ће се одржати 15. децембра ове године. Лидер покрета, Томислав Бокан, је истакао да ће предствници Народног покрета Динара-Дрина-Дунав учествовати на заказаним изборима и то на изборној листи Александар Вучић - СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА (Српска напредна странка; Покрет социјалиста; Народни покрет Динара-Дрина-Дунав; Српски покрет обнове; Социјалдемократска партија Србије; Странка војвођанских Словака), те да је уверен да ће се исти на одговоран, домаћински и честит начин старати о интересима становника Српског Милетића и осталих становника општине Оџаци. „ Дошло је време да преузмено на себе одговорност за бољи живот наше деце, омладине и свих нас. Време је да се институционално  организујемо, да прочистимо Оџаке како би смо сутра живели пуним плућима! При томе, морамо бити спремни на многе покушаје обмана и подметања, али наш циљ је јасан и ми нећемо одступити од њега, јер ми имамо енергију, снагу, визију и вољу да поведемо народ у будућност бољу!“, истакао је Томислав Бокан у надахнутом обраћању присутним који су његово излагање подржали громогласним аплаузом одобравања.

Председник политичког савета Народног покрета Динара-Дрина-Дунав - Никола Ћировић

Пријатна атмосфера се наставила и уз музички програм који је за ову прилику припремио SHOW TIME бенд из Оџака.Галерија слика

slika